Week van de Markt

Hé, doe ne keer lokaal en ga naar de markt!

De Doe lokaal campagne zet tijdens de ‘Week van de Markt’ van 5 tot en met 11 oktober de openbare markt positief in de kijker.

Tijdens de ‘Week van de Markt’ gaat extra aandacht naar beleving en gezelligheid op en rond de markt met speciale acties en randanimatie. En er valt wat te winnen!

Verzamel stempels op de markt!

Verzamel 3 stempels tijdens je aankopen op de markt. Met een volle spaarkaart maak je kans op leuke prijzen geschonken door jouw stad of gemeente en de marktkramers.

Gebruik de hashtag #DoeLokaal

Check je in op de markt of maak je een foto, deel ‘m op Facebook of Instagram met de hashtag #DoeLokaal en win prachtige lokale prijzen!

De organisatoren van de ‘Week van de Markt’, het provinciebestuur Oost-Vlaanderen en de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen (EROV vzw), hebben speciaal daarvoor een prijzenpot samengesteld met:

2 waardebonnen van 100 euro voor een etentje bij een ambassadeur Lekker Oost-Vlaams
2 logies ter waarde van 250 euro
4 pakketten met Oost-Vlaamse streekproducten ter waarde van 50 euro

Heel eenvoudig te winnen door in te checken of een foto te delen met #Doelokaal. op Facebook of Instagram.

Deze gemeentebesturen nemen deel aan de ‘Week van de Markt’: Aalst, Assenede, Deinze, Dendermonde, Eeklo, Gavere, Gent, Geraardsbergen, Haaltert, Hamme, Kruisem, Lede, Melle, Merelbeke, Nazareth, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Gillis-Waas, Temse, Waasmunster, Wetteren, Zelzate, Zottegem, Zulte.