Week van de Markt

Hé, doe ne keer lokaal en ga naar de markt!

Win leuke prijzen tijdens de ‘Week van de Markt’ van 4 tot en met 10 oktober.

Voor het tweede jaar op rij organiseert EROV samen met de provincie Oost-Vlaanderen de Week van de Markt van 4 tot 10 oktober. Van de 60 Oost-Vlaamse gemeenten hebben er 49 een wekelijkse markt. Dat je daar altijd lokale, verse en kwalitatieve producten kan kopen, wordt tijdens de Week van de Markt in de kijker gezet.

De campagne wil consumenten overtuigen om hun aankopen te doen op de markt en zo de toekomst voor de sector verzekeren. Het is ook de ideale gelegenheid om werk te maken van een nog betere samenwerking tussen marktkramers, detailhandelaars, horeca-uitbaters en lokale besturen.

Tijdens de ‘Week van de Markt’ gaat er dit jaar extra aandacht naar de beleving en gezelligheid op en rond de markt, met speciale acties en randanimatie. En er valt ook wat te winnen!

Verzamel stempels op de markt!

Verzamel 3 stempels tijdens je aankopen op de markt. Met een volle spaarkaart maak je kans op leuke prijzen geschonken door jouw stad of gemeente en de marktkramers.

Na deze campagne zal ook de provincie Oost-Vlaanderen nog enkele mooie prijzen uitdelen aan consumenten die een volle spaarkaart indienen. Zoals waardebonnen voor een etentje bij een Lekker Oost-Vlaamse ambassadeur en geschenkmanden met Oost-Vlaamse streekproducten.

Deelnemende gemeenten

Deze gemeentebesturen nemen deel aan de ‘Week van de Markt’:

Aalst
Assenede
Beveren
Brakel 
Buggenhout
Deinze
Denderleeuw 
Dendermonde
Destelbergen
Eeklo 
Gavere 
Gent
Geraardsbergen
Haaltert 
Hamme 
Kruibeke
Kruisem 
Laarne
Lede
Lievegem
Lokeren
Maldegem 
Melle
Merelbeke
Nazareth 
Ninove
Oosterzele
Oudenaarde 
Ronse 
Sint-Gillis-Waas 
Sint-Lievens-Houtem 
Temse 
Waasmunster
Wetteren 
Zelzate
Zottegem 
Zulte